O meni

Sem Tina, strastna ustvarjalka ročno izdelanega nakita iz tkanine. Moje izdelke najdete pod blagovno znamko RedEar Design. Vsi so unikatni, hipoalergeni in izdelani v Sloveniji.

Kdaj in kako se je začela moja zgodba z ustvarjanjem unikatnih izdelkov?
Že od otroštva obožujem uhane. Do njih gojim nenavadno strast, zato sem si jih pred leti izdelala kar sama. Uhani, ki sem si jih želela na “žalost”ali, k “sreči” še niso obstajali. Zato sem oblikovala uhane iz tkanine, različnih barv in vzorcev, ki ne povzročajo alergij. Zaradi velikega zanimanja sem oblikovala blagovno znamko RedEar, ki se je kmalu prelevila iz hobija v posel. V izdelovanju uhanov neizmerno uživam. 
Zakaj ime RedEar?
Ime se mi je porodilo na Tajskem ob ležanju na peščeni plaži, med pitjem koktajla. Tam sem končno opazila, kako smešno reagira moje telo na vročino, natančneje ušesa. Pomislila sem, kako moja ušesa postanejo rdeča vsakokrat, ko mi je vroče, ko sem jezna ali pa le, ko nosim nakit, ki vsebuje nikelj. Zakaj bi torej imela konstantno rdeča ušesa, če pa se jim lahko v slednji situaciji izognem z uporabo kakovostnega nakita, ki ne vsebuje niklja. Zato sem se odločila izdelovati unikatne hipoalergene uhane iz tkanine, oblečene v različno dizajnersko blago, ki ne povzročajo alergij in rdečih ušes, ter na ta način pomagati tudi vam. Zato ime Red (rdeča) Ear (ušesa). :) 
Kako se je nadaljevala moja zgodba in kaj vse sem še začela izdelovati?
Moja strast do uhanov in tkanine se je kasneje zaradi čudovitega blaga prelevila še v izdelovanje manšetnih gumbov in brošk za suknjiče. Manšetni gumbi in broške za suknjiče so se izkazali za popoln komplet za moškega, popolno darilo za poslovne partnerje ali pa le kot darilo za rojstni dan zanj. 
Manšetni gumbi v kombinaciji z ženskimi uhani iz iste dizajnerske tkanine pa je lahko celoten komplet lepo darilo za poroko, poročno darilo za svate ali morda celo personalizirano unikatno darilo za par.
 
 Če želite sebe ali svoje bližnje presenetiti s personaliziranim ročno izdelanim unikatnim nakitom po vaših željah, mi pište na tina@redear-design.com. Poskusila bom ugoditi vsem vašim željam.