Pogosta vprašanja

Nakit je ročno izdelan iz različnih vrst tkanine kot so svila, bombaž, usnje, jersey, poplin, viskoza, saten, šifon, čipka itd.

Osnove za uhan so iz kirurškega jekla, ki ne povročajo alergij saj ne vsebujejo niklja.

Zadnji delčki so iz silikona in so prav tako hipoalergeni.

Uhani ne povzročajo alergij, neprijetnih reakcij ali rdečic, saj je osnova za uhan iz kirurškega jekla. Zaključki za uhane so iz silikona, ki so prav tako hipoalegeni in v nobenem primeru ne povzročajo alergij. So zelo mehki in trpežni. Uhane priporočam vsem osebam, ki jih ali jih ne mučijo alergije.

Seveda! Z največjim veseljem ustrežem vsem vašim željam, če je to le mogoče. Si želite nakit v barvah svoje svečane obleke ali katerega koli drugega kosa vašega oblačila? Na voljo imam ogromno blaga v različnih odtenkih, tako da mi lahko posredujete sliko vaše obleke, ter se bomo dogovorile za barvno kombinacijo, ki vam bo najbolje ustrezala. Lahko pa mi po pošti posredujete svoj prav poseben delček blaga, iz katerega bi si želeli nakit, ter vam ga izdelam.

Nakit RedEar, lahko izdelam tudi v večjih količinah. izdelujem ga tudi za večja darila, poslovna darila ali poroke. V večini primerov lahko ponovno izdelam večji del ponudbe nakita, če imam na zalogi zadostno količino želene tkanine.

Seveda, kupite ga lahko tukaj. Darilni bon prejmete po e-mailu, takoj po oddaji naročila.

Nakit je primeren tudi za otroke, saj ne vsebuje niklja. Vsi delčki uhana so hipoalergeni.

Za otroke imam pripravljene tudi zelo male uhančke premera 0,95 cm ali 1,05 cm, na katerih se še vedno lepo vidijo vzorčki. Kljub temu jim lahko izberete tudi večje dimenzije uhanov, ki segajo vse do 2,15 cm premera.

Ker je nakit izdelan iz tkanine, ga lahko očistite s pralnimi sredstvi kot drugo tkanino, ki jo nosite vsakodnevno.

Nakit shranjujte v suhih prostorih posamično od drugega nakita, da se tkanina ne poškoduje.

Priporočam, da nakit nadenete šele po nanašanju laka za lase in druge kozmetike.

Svetujem, da nakit snamete pred spanjem.

Ker boste kot prvi obveščeni o novostih, akcijah, dogodkih in nagradnih igrah. Pri prvem nakupu prejmete tudi 15% popust! :)

Trudim se zagotoviti kar se da najhitrejšo dostavo. Naročen nakit, ki je na zalogi, odpošljem še isti delovni dan. Pošta Slovenije ga dostavi v 2-3 delovnih dneh od dneva naročila. Nakit, ki ni na zalogi in je izdelan po naročilu, odpošljem drugi delovni dan po naročilu. Če nakit potrebujete hitreje, mi pišite na naslov tina@redear-design.com.